3 Mayıs 2024 Cuma
DOLAR 32.42 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.73 ₺
ALTIN 2,398.66 ₺
BTC 59,437.19 $
ETH 2,988.24 $
BİST 10,208.65

BTP Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arzen Aras Oldu

Siyaset 2170
Yayınlama: 30 Ocak 2024 Salı 20:03 Güncelleme: 30 Ocak 2024 Salı 20:04 Kaynak: Haber Merkezi

BTP Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arzen Aras Oldu

Bağımsız Türkiye Partisi, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçimi için adayını belirledi. Parti tarafından yapılan açıklamaya göre, Mardin'de belediye başkanlığı için aday olan isim Arzen Aras oldu.

Bağımsız Türkiye Partisi'nden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Arzen Aras

Arzen Aras, Bağımsız Türkiye Partisi'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi. Partinin bu kararı, Mardin'de siyasi arenada büyük bir yankı uyandırdı.

Mardin'e yönelik projeleri ve hizmetleri ile tanınan Arzen Aras, seçime katılan Bağımsız Türkiye Partisi'nin destekçileri arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Arzen Aras'ın Vizyonu ve Projeleri

Arzen Aras, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildiği takdirde, şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak vizyoner projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Bunlar arasında şehir altyapısının geliştirilmesi, ulaşım sorununun çözülmesi, yeşil alanların arttırılması ve turizm potansiyelinin kullanılması gibi konular bulunuyor.

Ayrıca, Arzen Aras'ın planları arasında gençlere yönelik sosyal projeler, eğitim desteği, kadınların iş gücüne katılımını arttırmaya yönelik çalışmalar ve istihdam alanlarının genişletilmesi gibi konular da öne çıkıyor.

Partiden yapılan açıklamada:
 Partimizin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına seçilen Sn. Arzen Aras Güler’i kutluyor, Mardin’e hizmet edebilme yolunda kendisine başarılar diliyoruz. Arzen Aras Güler, 1989 yılında Mardin’de doğdu. Yurtdışında çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik görevleri yaptı. Ardından Türkiye’de Turizm ve İnşaat alanında projeler gerçekleştirildi. Şu an Mardin’de proje ve inşaat alanında kendine ait şirketlerin faaliyetlerini sürdürmektedir.

Arzen Aras Kimdir?
Arzen Aras Güler, 1989 yılında Mardin’de doğdu.

Yurtdışında çeşitli şirketlerde üst düzey yöneticilik görevleri yaptı.

Ardından Türkiye’de Turizm ve İnşaat alanında projeler gerçekleştirildi.

Şu an Mardin’de proje ve inşaat alanında kendine ait şirketlerin faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yorumlar (1)
  • btp sevdalısı2024-01-31 09:42:35 tebrikler başarılar diliyorum başkan
Yorumunu Gönder
code